Balayage geeft je haar meer glans

Balayage is een discrete kleurtechniek voor je haar, die ontstaat als een lichtstraal. Het doel is om het haar lichter te maken en maximaal licht en glans te geven. Deze techniek is bedoeld om een ​​zoneffect te produceren, maar ook om schaduw te geven in de lengtes als onderdeel van hairextensions Eindhoven. Deze discrete kleurtechniek versmelt op natuurlijke wijze met de natuurlijke basis van het haar. Zo wordt de haarvezel naar alle discretie gesublimeerd.

Balayage: wat is het en voor wie is het?

Zoals hierboven vermeld, is balayage Eindhoven een techniek om glans en licht aan het haar toe te voegen. Het is in de eerste plaats bedoeld voor diegenen die hun haar willen veranderen zonder hun haar te knippen, of die een radicale transformatie willen. Of je haar nu gekruld, steil, kort of blond is, het kan en het is een mooie manier om je haarlook van tijd tot tijd te veranderen. Afhankelijk van het haartype kan een dameskapper in Eindhoven de balayage techniek gebruiken die zij het meest geschikt vindt. Door bijvoorbeeld steil haar te behandelen, krijgt het meer volume. Als je krullend haar hebt, zul je de indruk hebben dat de golven meer aanwezig zijn. Het goede nieuws van deze techniek is dat elke kleur er geschikt voor is. Zo kan de techniek lichter haar brengen aan brunettes met hazelnoot- of karamel-highlights. Voor roodharigen en blondines zijn er weer andere mogelijkheden. Balayage wordt niet aanbevolen op beschadigd, zeer gevoelig of gepermanent haar.

Tips voor balayage

Voor de beste resultaten, moet je de balayage techniek niet zelf uitvoeren. Het juiste is om naar een kapsalon te gaan, omdat deze techniek training vereist. De expert neemt de tijd om parameters, zoals de distributie van het product, maar ook de belichtingstijd te controleren. Toe aan een nieuw kapsel en het gevoel dat je een balayage kunt gebruiken, ga er dan voor. Maar ga dan wel naar een professional, zodat je bent beschermd tegen onaangename verrassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *