Dozen op maat voor jouw bedrijf?

Dozen op maatDe economische crisis is nu een aantal jaartjes weggevlogen en lijkt verder ook niet meer terug te komen. Het gaat goed met de economie en de meeste bedrijven. Verder is het welzijn en de algemene welvaart dus gestegen. Het voordeel hiervan spreekt uiteraard voor zich. Niet alleen het bevolkingsaantal is sterk gegroeid maar ook de gevolgen van de sterk groeiende bevolkingsgroei is gegroeid. Hier hangen voordelen en nadelen aan. Denk hierbij aan de grote ecologische voetstappen en de versnelde uitputting van de aardbol. Ook komen er meer bedrijven bij. Maar is dit gunstig of niet?

Het stijgende aantal bedrijven komt door de bevolkingsgroei. Het bevolkingsaantal is in de afgelopen honderd jaar zo snel gestegen en dit in combinatie met de verhoogde afvalproductie lijkt op het eerste gezicht niet goed. Echter, als bedrijven op een goede en gezonde manier te werk zouden gaan waar afval scheiden en uitstoot verminderen centraal zou staan is het helemaal niet slecht. Als de bedrijven niet tot minimaal slecht zijn voor de aardbol is de stijging van het aantal bedrijven iets positiefs. De reden hiervan heeft alles te maken met gezonde concurrentie. Want we weten allemaal dat een verhoogde concurrentie zorgt voor een verlaagde prijs. Dit is zo zolang er geen kartel tussen bedrijven worden afgesproken. Een kartel is simpelweg een bondgenootschap over voornamelijk de prijs van eventuele producten. Dit is niet legaal maar gebeurt wel vaak.

Onderscheiding en USP van levensbelang voor bedrijven

Als bedrijf moet je je simpelweg onderscheiden. De reden hiervan heeft alles te maken met de verhoogde concurrentie die er speelt tussen de meeste bedrijven. Bij een verhoogde concurrentie ontstaat er vaak een gezonde concurrentie. Een duidelijke onderscheiden en USP, beter bekend als Unique Selling Point is hierbij van belang. Een goed voorbeeld hiervan is alles uniek maken. Denk hierbij aan interne zaken en externe zaken. Dozen op maat voor jouw producten is een perfecte oplossing. Dozen op maat, met jouw bedrijf erop zorgt voor minder afval en een uniek pakket.

Kartonnen dozen

Dozen of dozen op maat waarin pakketjes verzonden worden zijn vaak kartonnen dozen. De reden dat pakketjes worden verzonden in kartonnen dozen is simpelweg de besparing van kosten en het minder schadelijk zijn voor het milieu. Kartonnen dozen kunnen op maat worden gemaakt en kunnen daarnaast ook gepersonaliseerd worden voor jouw bedrijf. Het voornaamste voordeel hiervan is dat deze dan als uniek worden gekoppeld aan jouw bedrijf. Hierdoor kan het imago flink stijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *