Personal trainer aan huis inhuren is zo gemakkelijk en leuk

Personal trainer aan huis

Er is nu echt geen ontkomen meer aan, nu je ook een beroep kunt doen op de personal trainer aan huis. De smoes dat je niet naar de sportschool kunt komen is daarmee verdwenen, want de personal trainer komt gewoon bij je thuis. Het is daarmee de ultieme stok achter de deur geworden.

Geen smoes meer te bedenken door de personal trainer aan huis

Het inschakelen van een personal trainer doe je als je nu eens echt resultaat wilt boeken door te gaan sporten. Als je bijvoorbeeld af wilt vallen of conditioneel sterker wilt worden. Vaak begin je vol ambities aan het sport avontuur, gaandeweg zoek je echter excuses om maar niet te gaan. Nu de personal trainer aan huis er is, is er geen smoes meer te bedenken. Dat is niet erg, want zo weet je zeker dat je nu de doelstellingen wel zal gaan halen.

In de eerste plaats worden de doelstellingen doorgenomen en vastgesteld

Is het prima weer buiten, of in elk geval droog, dan kan de work-out van de personal trainer aan huis gewoon in de tuin plaatsvinden. Regent het, dan kan er binnen getraind worden want de personal trainer aan huis heeft al aan een paar vierkante meter genoeg om je een goede training aan te bieden. Na de training stap je gewoon onder je eigen douche. Heerlijk toch! De eerste keer dat de personal trainer aan huis langskomt, zal vooral gesproken worden over de doelstellingen. De personal trainer aan huis kan prima inschatten wat reëel is en wat niet. Je spreekt een termijn af waarbinnen de doelstellingen behaald moeten worden en gaat aan de slag, gewoon dus in je tuin of op je slaapkamer.

Probeer op een andere manier te eten en te leven

Behalve steeds opnieuw uitdagende trainingen van de personal trainer aan huis, zal hij ook met je praten over je voedingswijze en zeker ook je leefwijze. Want vaak is het zo dat als je structureel resultaat wilt boeken, je een ander voedingspatroon aan moet nemen en toch iets anders moet leren leven. Dat gaat niet van de een op de andere dag maar is wel belangrijk. Ook op dit vlak staat de personal trainer aan huis je dus bij. Ga je in zee met de personal trainer aan huis, licht wel even de buren in. Zij vragen zich anders misschien af waarom jij zo fanatiek door de tuin rent straks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *