Reis boeken

Reis boeken

 

Toen ik klein was, ging ik nooit met mijn ouders naar het buitenland. Toen der tijd had ik daar geen problemen mee, echter begon ik het een aantal jaar geleden wel echt jammer te vinden. Ik had toen namelijk mijn vriendin ontmoet die elk jaar twee keer weg was geweest met haar ouders en mij dit uitvoerig vertelde. Echter kon ik het verleden niet aanpassen, maar kon ik er wel voor zorgen dat ik zelf wel naar het buitenland zou gaan. Ik besloot toen dan ook om een reis te boeken. Ik had hier helemaal geen ervaring mee en wilde de reis echt zelf boeken. ik besloot me dan ook te verdiepen in een aantal plekken die mij mooi leken.

 

Waar wilde ik uiteindelijk een reis boeken

Aangezien ik nog geen een trekpleister had gezien, besloot ik me eerst hier eens in te verdiepen. Ik zag al direct een hoop mooie plekken waar ik heen zou kunnen gaan. Dit maakte de reis boeken voor mij dan ook een heel stuk eenvoudiger. Nadat ik een aantal locaties op een rijtje had gezet, ben ik gaan kijken naar wat er op die locaties nog meer mogelijk was. Hierdoor had ik uiteindelijk naar mijn idee de beste plek gekozen. Ik besloot dan ook dat ik mijn reis naar deze plek wilde boeken.

 

De reis boeken

Toen ik had besloten naar welke plek ik een reis wilde gaan boeken was het nog de vraag via waar ik de reis wilde gaan boeken. Ik ben toen een aantal uren gaan googelen en wist toen een site te vinden vanaf waar ik voor weinig geld mijn reis kon boeken. Echter had ik mijn vriendin nog niks verteld over mijn plannen omdat ik dit als verrassing wilde doen Toen ik de reis had geregeld heb ik haar het goede nieuws verteld en hier was ze erg blij mee.

 

De reis zelf

Toen ik de reis had geboekt was het eigenlijk vooral aftellen. Ik had echt super veel zin in de reis die ik had geboekt. Daarnaast vond ik de reis boeken zelf ook erg leuk. Na maanden gewacht te hebben was het eindelijk zo ver, mijn vriendin en ik gingen zelf samen nieuwe herinneringen maken in het buitenland. We hebben echt een prachtige vakantie gehad en besloten dan ook direct dat we vaker een reis moesten boeken. Sindsdien gaan ook wij elk jaar twee keer op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *