Touringcarbedrijf

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar touringcarbedrijf, dan zit je hier helemaal goed. Er zijn heel veel mogelijkheden als het gaat om het huren van een touringcar. Je kunt een minibus huren, maar ook een grote dubbeldekker waar wel 90 personen in plaats kunnen nemen. Je kunt geheel zelf je wensen doorgeven en dan worden de mogelijkheden met je besproken. Of je nu voor 10 of voor 90 personen vervoer zoekt, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt! De voertuigen zijn niet alleen voor particulieren te huur, maar ook voor bedrijven. Zo kunnen touringcars worden ingezet als bijvoorbeeld vervoer voor je crew of als noodhulp voor gestrande reizigers. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Schiphol tour

Heb je altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat bij Schiphol? Dan is een Schiphol tour het ideale uitje voor jou. Je kunt het vliegveld ontdekken door mee te gaan in een luxe touringcar waarbij je alle ins en outs leert kennen die Schiphol te bieden heeft. Je rijdt langs de meest interessante plekken van de luchthaven  waarbij er door een gids de meest interessante verhalen worden verteld over bijvoorbeeld de geschiedenis van Schiphol en de eigen brandweer van Schiphol. Op sommige punten wordt er ook even gestopt om uit te stappen en alles van dichtbij te kunnen bekijken. Hoe leuk is dat!

Touringcar huren

Wanneer je van plan bent om een touringcar te huren, dan kun je altijd eerst met een gerust hart een afspraak maken om alle mogelijkheden te bespreken. Met een poule van ervaren chauffeurs en een uitgebreid wagenpark van touringcars, minibusjes en zelfs een dubbeldekker vind je altijd een vervoermiddel dat bij je past. Geef je wensen door tijdens een kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden van het huren van een touringcar. Bij een aanvraag zal er een vrijblijvende offerte worden gemaakt waarin duidelijk wordt vermeld wat de prijzen en mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *